anderslogo

Tiimimme

Kuten etusivuilla mainitsemme, tiimimme kuuluu tällä hetkellä 5 jäsentä. Määrä pysyy todennäköisesti samana kunnes tuotantoa alkaa, jolloin meidän on palkattava lisää jäseniä osaksi tiimiämme, mm. myyntiin ja tuotantoon.

Tässä kuitenkin lyhyesti esittelyt, keitä me oikein olemme.

Mikko Suvela Perustaja ja TJ

Mikko on eräs alkuperäisistä perustajista, ja se kenen aloitteesta tämä koko projekti alunperin lähti liikkeelle. Hän toimii yrityksen toimitusjohtajana, sillä hänellä on siitä hommasta meistä eniten kokemusta. Vaikka titteli onkin virallinen, toimimme melko vahvasti yhdessä ja ilman virallista hierarkiaa.

Panu Niemelä Perustaja ja Talousvastaaava

Panu on saanut sen kaikkien rakastaman talousvastaavan hommat, sillä hänellä on erityisen rautainen osaaminen juuri talouden alueelta. Tämän lisäksi hän on tärkeä jäsen suunnittelussa ja markkinoissa.

Tuomas Kotka Suunniteluvastaava

Tuomas vastaa meidän suunnittelustamme, siinä mielessä että hänellä olin ylin valta mitä tulee tähän alueelle. Hän on erittäin ansioitunut suunnitellija, ja luotamme hänen osaamisensa vievän meidän nopeasti menestykseen.

Mira Ritala Markkinointivastaava

Mira on parhaimmilaan markkinoinnin piirissä, ja hän tietää erityisesti, miten saadaan uudet tuottet esille ja myyntiin. Hän on myynnin ammattilainen, ja hänen jälkeään ovat myös mm. nämä hienot nettisivut.

Mark Thomason Consulting Expert

Mark on ryhmämme tällä hetkellä ainoa ei-suomalainen jäsen. Hän tietää todella hyvin kaiken silmälasimarkkinoista maailmalla ja Euroopassa, jonka takia hänellä on todella tärkeä strateginen rooli ja tukee Miraa erittäin paljon.